Monday, August 9, 2010

~Mifzal Birthday~

Tanggal 08.08.2010 genaplah 5 tahun umur putera sulongku...Selamat Hari Lahir sayang, semoga sentiasa sejahtera dan dirahmati dan semoga menajadi anak yg baik & soleh buat mama & papa...
Tahun ni celebrate kat sekolah jer dia punya birthday..almaklumlah dalam keadaan yang membuncit ni...x larat nak buat kerja tambah2 nak buat makan2 kat umah y sememangnya memenatkan...so bg cikgu dia yg uruskan ....

Tak sabar nak potong kek tuh!!!

Mana cikgu nih....tak sabar2 nak rasa kek mifzal nih!!


Di kelilingi bunga-bunga yg cantik & manis belaka...yg mana satu jd pilihan hati..huhu


Amboi....bersama dara-dara lagi....bukan main lagi anak teruna aku nih!!

Insyaallah....tahun depan kalu ada rezeki..mama akan celebrate kat umah ....sebenarnya dia tak puas hati buat kat sekolah..nak buat kat umah jgk....

Sunday, August 1, 2010

~Menunggu Detik-detik.........~

Rasanya dah lama aku tak update blog aku nih..terasa rindu plak...anyway takder aper yg nak diceritakan...cuma semakin dekat hari kelahiran baby kedua aku nih..semakin berdebar-debar plak...mungkin tak sabar nak menimang cahayamata setelah 5 thn berlalu....walaupon anak ke2 tapi mcm nak menanti kehadiran cahayamata pertama plak!!!hehehe..
Semalam sempat aku g shoping pakaian baby...pergi sorang2 taklah best sangat..yoler..myhubby sibuk dgn kerja dia..so aku p sorang2 jer...beli aper yg patut jer..takut nanti membazir plak...kalu ikutkan hati nak beli semuanyer baju yg aku tengok tuh!!maklumlah baju baby ni lawa-lawa..nak2 baju baby girl..memandangkan aku dah g scan hari tuh...dan doktor pon ada cakap berkemungkinan baby aku nanti tuh baby boy..so persiapan aku lebih kepada baby boy ler..tak taulah..kot2 nanti kuar baby girl nayer nih...heheh.
Apapon..semoga aku akan selamat melahirkan dan semoga Allah mempermudahkan segala urusan ku nanti....Amin...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP TEN MEMBER VISIT

Laguku

Kau yg merubah segalanya..
kau sebenarnya yg mencuri hati
aku yg masih meratapi kehancuran
cinta lalu yg tak kesampaian

Apakah aku yg terburu-buru
cuba melupakan peristiwa lalu
atau mungkinkah ku terpesona
pada kejujuran yg engkau berikan

Tercipta suatu ikatan ...
Yg kita bina dari kehancuran
Masa silamm.....
Oh tuhan...
Kau restukanlah cinta indah
bagai pelangi kekal abadiey

Masih jauh sayang perjalanan kita
Pasti ada yg beronak duri
Namun tiada yg berubah rasa
Kerna ku tahu kau saja di hati..