Tuesday, April 17, 2012

Bercuti Di Kuala Lumpur ( Zoo Negara )

Alhamdulillah..akhirnya dapat jugak aku update blog yg dah lama tak aku kunjungi.....rindu sangat-sangat....pada kawan2 yg dah lama x jumpa...hai..apa khabar??aku dah kembali......hi3x..( syok sendiri) mcmlah ramai follower...kik3x..apapon kepada kawan2 yang tersesat ke alam ini...aku nak citer sikit, masa cuti sekolah hr tu kami sekeluarga sempat g jalan2 kat k.l...dah lama sebenarnya kami tak ke sana...semenjak pindah balik kelate rasanya dah dekat 3 thn..dulu bertiga dan sekarang kami dah berempat..lamo bebenor bunyinya tuh!!!!

Kebetulan ada saudara kahwin, so alang2 menyeluk perkasam biar sampai ke pangkal lenggan...ha3x....org kata menyelam sambil minum air...dapat p kenduri dapat bw anak2 p jalan2...bukan main seronoklah si Mifzal..sebabnya dah lama janji ngan dia nak g K.L...suka sesangat2.....si kecik tu tak faham apa2 lagi..tapi boleh jalan bukan main seronok dia...( ayat tunggang langgang )....

First day..kami kat umah kenduri kahwin....keesokan harinya kami berkesempatan melawati Zoo Negara...Bukan aper dah janji ngan putera sulong..dari kampung lg nak p Zoo Negara..untuk tidak menghampakan dia..kami pon pergilah sana...Jomlah tengok kami posing nih!!!jangan sakit mata dahhhhh!!!!

sazzzzz.........

*
*
*




Masamnya muka dia........inilah ank kedua kami...dah masuk setahun setengah dah...




*
*
*



*
*
*


*
*
*








Tumpang sekaki....pingu tersesat jalan..hi3x...
















 *
*
*
Inilah alkisahnya sepetang kami di Zoo Negara...tak tahu bila plak berekesempatan 
nak melawat kat sini lagi..entah2 kalau datang nanti byk plak
 binatang yg sudah mati...hihi.

SEKIAN

Wednesday, April 4, 2012

Rindunya nak kembali menulis kat ruangan ini...dah dekat setengah tahun aku x lawati blog aku sendiri....rindu sangat nak jenguk blog member2 yg lain....Tunggu yea!!!!Byk benda rasanya nak cerita tapi tak berkesempatan....Nanti kalau dah free sikit...ada kelapangan nak masuk byk2 story yg dah tertunda....Tak kisah kan??hi3x...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP TEN MEMBER VISIT

Laguku

Kau yg merubah segalanya..
kau sebenarnya yg mencuri hati
aku yg masih meratapi kehancuran
cinta lalu yg tak kesampaian

Apakah aku yg terburu-buru
cuba melupakan peristiwa lalu
atau mungkinkah ku terpesona
pada kejujuran yg engkau berikan

Tercipta suatu ikatan ...
Yg kita bina dari kehancuran
Masa silamm.....
Oh tuhan...
Kau restukanlah cinta indah
bagai pelangi kekal abadiey

Masih jauh sayang perjalanan kita
Pasti ada yg beronak duri
Namun tiada yg berubah rasa
Kerna ku tahu kau saja di hati..