Monday, February 1, 2010

ALHAMDULILLAH...

Alhamdulillah.....syukur pada tuhan...akhirya aku bakal menjadi ibu lagi..heheh....lima tahun menunggu saat ni!!..nanti takderlah keseorangan ank sulong aku si Mifzal tu..asyik duk tanya bila nok ' danoknyo'..heheh..ore nok beranok....macam2 lah di gak...excited plak bila dah lama tak pregnant nih..mcm2 perasaan..rasa takut, suka , gembira.....takleh nak digambarkan...padahal baru je sebulan..huhu...
*
*
*
Anak no dua ni...cik hubby aku plak yg lebih2 ..dia plak yg lebih2...demam..muntah2..ehheh..aku takder aper2 pon...normal je....mcm yg first jgk...orang kata..senangla...takder alah-lahan...setengah org tu sampai masud wad..tak boleh masak..tak boleh mkn tu..mkn ni...aku ni...bedal je.....huhu...tapi tak taulah plk....setakat ni ok lagi..kot2 lepah ni.....ader ragam plak...
Hajat di hati...mintak n Tuhan nak baby girl..heheh..kono-kononyalah..yelah..yang first dah dapat boy..yg no 2 kalu bulihlah...nak girl plak..tapi itu semua kuasa Allah Taala...terserah padanya..apapon yg kuar nanti...tetap terima seadanya........Doa2 lah yea..utk aku..oklah ...just tu ejlah nak tulis..takder apa-apa dah..Gua choww..dulu...........................*******

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP TEN MEMBER VISIT

Laguku

Kau yg merubah segalanya..
kau sebenarnya yg mencuri hati
aku yg masih meratapi kehancuran
cinta lalu yg tak kesampaian

Apakah aku yg terburu-buru
cuba melupakan peristiwa lalu
atau mungkinkah ku terpesona
pada kejujuran yg engkau berikan

Tercipta suatu ikatan ...
Yg kita bina dari kehancuran
Masa silamm.....
Oh tuhan...
Kau restukanlah cinta indah
bagai pelangi kekal abadiey

Masih jauh sayang perjalanan kita
Pasti ada yg beronak duri
Namun tiada yg berubah rasa
Kerna ku tahu kau saja di hati..