Wednesday, April 4, 2012

Rindunya nak kembali menulis kat ruangan ini...dah dekat setengah tahun aku x lawati blog aku sendiri....rindu sangat nak jenguk blog member2 yg lain....Tunggu yea!!!!Byk benda rasanya nak cerita tapi tak berkesempatan....Nanti kalau dah free sikit...ada kelapangan nak masuk byk2 story yg dah tertunda....Tak kisah kan??hi3x...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP TEN MEMBER VISIT

Laguku

Kau yg merubah segalanya..
kau sebenarnya yg mencuri hati
aku yg masih meratapi kehancuran
cinta lalu yg tak kesampaian

Apakah aku yg terburu-buru
cuba melupakan peristiwa lalu
atau mungkinkah ku terpesona
pada kejujuran yg engkau berikan

Tercipta suatu ikatan ...
Yg kita bina dari kehancuran
Masa silamm.....
Oh tuhan...
Kau restukanlah cinta indah
bagai pelangi kekal abadiey

Masih jauh sayang perjalanan kita
Pasti ada yg beronak duri
Namun tiada yg berubah rasa
Kerna ku tahu kau saja di hati..