Tuesday, March 23, 2010

~JaLan2 AmBiK AnGiN PeTaNg ~

Dah lama anak teruna aku duk sibuk ajak pegi taman..hari ni baru berkesempatan nak bawa dia..bukannya apa..waktu tak mengizinkan..aku ni sibuk semacam je..mengalahkan orang bekerja..padahal aku bukannya keje pon..hehehe..rasa legalah dah tercapai hasrat hati anak teruna aku ni nak main kat taman ni...padahal bukannya tak pernah datang...boleh dikatakan tiap2 petang datang...tapi itu tahun lepasla..huhu...dalam tahun 2010 ni, inilah 'first time' pertama kalinya kami ke sini...hehehe...sempat jugaklah aku ambik gambar2 dia..jom layannn....zassssssssssss!!!!!!
*
*
*Fuyoooooooooo....

Apasal plak...!!??


Seronok nampak...sengih memanjang....



Tenung saper tuh!!!

Hai..relak nampak....




Aku pon nak masuk bergambar jugak...


Jangan terkejut plak tgk aku pakai baju kurung ni..macam nak pegi kenduri plak...!!bukannya apa..sebenarnya aku baru balik dari Pejabat Kesihatan buat lesen untuk Pengendalian makanan..tu yang pakai skema tuh!!heheh..


Mata dah kuyu da...letihla...rasa nak tdo je..huhu
Itu je story untuk kali ini...nanti kita citer2 lagi yea..!!!bye...bye...


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP TEN MEMBER VISIT

Laguku

Kau yg merubah segalanya..
kau sebenarnya yg mencuri hati
aku yg masih meratapi kehancuran
cinta lalu yg tak kesampaian

Apakah aku yg terburu-buru
cuba melupakan peristiwa lalu
atau mungkinkah ku terpesona
pada kejujuran yg engkau berikan

Tercipta suatu ikatan ...
Yg kita bina dari kehancuran
Masa silamm.....
Oh tuhan...
Kau restukanlah cinta indah
bagai pelangi kekal abadiey

Masih jauh sayang perjalanan kita
Pasti ada yg beronak duri
Namun tiada yg berubah rasa
Kerna ku tahu kau saja di hati..