Saturday, March 27, 2010

~JaLan2 Di HuJuNG MinGGu~ @ MRSM Jeli

Saturday...biasa kami rehat kat umah je..almaklumlah dah seharian kepenatan di hari jumaat..tapi minggu ni saja aku nak mengikut hubby aku pegi MRSM jeli..kami ke sana bukannya atas urusan untuk melawat adik ataupon saudara mara yang belajar kat sini..tapi just nak g tengok cafe yang baru di usahakan oleh member hubby aku...sambil bawa anak aku g jalan2..
Sempat berposing di ruang legar makan cafe ...masa ni student tak ramai..maklumlah hari cuti..mungkin ramai yg kuar outing..

Baru lepas makan kuew teow goreng...masakan dia no bad lah..

*
*
*
*
*
*

opsss..........tak ready lagi dah ambik..jadilah camtu mulut aku..hua...hua..

Ruang padang tempat student main tenis..


Jangan terkejut...masih minum susu lagi...hehehe..ambik tenaga sebelum sampai ke destinasi yg nak di tuju...

Asyik2 gaya nih je..........


*
*
*
Bolehla nak jadi model jaring tuh!!!..heheh


*
*
*


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP TEN MEMBER VISIT

Laguku

Kau yg merubah segalanya..
kau sebenarnya yg mencuri hati
aku yg masih meratapi kehancuran
cinta lalu yg tak kesampaian

Apakah aku yg terburu-buru
cuba melupakan peristiwa lalu
atau mungkinkah ku terpesona
pada kejujuran yg engkau berikan

Tercipta suatu ikatan ...
Yg kita bina dari kehancuran
Masa silamm.....
Oh tuhan...
Kau restukanlah cinta indah
bagai pelangi kekal abadiey

Masih jauh sayang perjalanan kita
Pasti ada yg beronak duri
Namun tiada yg berubah rasa
Kerna ku tahu kau saja di hati..