Sunday, May 23, 2010

~MakaN2 Sempena My BirtHDay~

Dah seminggu berlalu..barulah boleh upload gambar-gambar ni..bukannya aper, kamera member pinjam..so hari ni baru berkesempatan nak masukan gambar nih...takder yg menarik pon just makan-makan jer sempena birthday aku...kali ni takder kek..apapon im enjoy jer.....huhu..

















Tak berselera nak makan...tak perasan plak ayam dia kali ni letak perisa lada hitam...aku memang tak suka....kalu tahu awl2 confirm tak datang cni...plan tempat lain...tapi dah sampai dan dah order pon...bila makan baru perasan rasa dia lain macam jer...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP TEN MEMBER VISIT

Laguku

Kau yg merubah segalanya..
kau sebenarnya yg mencuri hati
aku yg masih meratapi kehancuran
cinta lalu yg tak kesampaian

Apakah aku yg terburu-buru
cuba melupakan peristiwa lalu
atau mungkinkah ku terpesona
pada kejujuran yg engkau berikan

Tercipta suatu ikatan ...
Yg kita bina dari kehancuran
Masa silamm.....
Oh tuhan...
Kau restukanlah cinta indah
bagai pelangi kekal abadiey

Masih jauh sayang perjalanan kita
Pasti ada yg beronak duri
Namun tiada yg berubah rasa
Kerna ku tahu kau saja di hati..