Saturday, September 29, 2012

Besday Mifzal & Raffeq 2012

Selamat Hari Lahir utk putera2 mama...Mifzal & Raffeq..
semoga panjang umur & jadi ank yg baik dan soleh..
Amin..

Sepatutnya Besday abang 08.08.2012 tapi memandangkan hari tu 
jatuh pada bulan puasa , maka trepaksa ditunda ke hari lain...kebetulan besday 
baby Raffeq plak bulan 21.09.2012, jadi aku
 celebrate dua2 nya sekali..mudah, 
cepat & jimat....bukan setakat 
2 in 1, jadi 3 in 1...sekali n "open house" yg tak berapa nak open...
hi3x....





Duka kalut sibuk..sampai tak ingat 
nak snap gambar...
sempat ambik gambar kek jer...apapon layan jelahhh...





Juadah yg disediakan..
Nasi Himpit & kuah kacang, rendang ayam, 
roti jala & kari daging.bihun goreng,
kek batik agar2 & buah tembikai.....simple jer..i masak sendiri tau!!!!! kih3x..

 kek Mifzal..aku pilih perisa vanila....


Raffeq palk perisa coklat..sengaja beli 2,
dapatlah merasa keduanya sekali...


Sempat nak potong kek...
dia tanya kenapa tak nyanyi lagu besday..hi3x...


*
*
*
 Tara....hadiah untuk Raffeq....kesian duk berebut
 nak naik basikal abang..tu beli untuk dia satu...abang plak dia beli jip control  ..
x sempat nak ambik gambar....
apapon harap diorang berdua hepy...
tambah2 si Abang dia sebenarnya yg bersungguh nak sambut besday..
baby tak retia apa2 lagi...
yealah kecik lagi...x pandai lagi nak potonhg2 kek.....
*
*
*

S.E.K.I.A.N


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP TEN MEMBER VISIT

Laguku

Kau yg merubah segalanya..
kau sebenarnya yg mencuri hati
aku yg masih meratapi kehancuran
cinta lalu yg tak kesampaian

Apakah aku yg terburu-buru
cuba melupakan peristiwa lalu
atau mungkinkah ku terpesona
pada kejujuran yg engkau berikan

Tercipta suatu ikatan ...
Yg kita bina dari kehancuran
Masa silamm.....
Oh tuhan...
Kau restukanlah cinta indah
bagai pelangi kekal abadiey

Masih jauh sayang perjalanan kita
Pasti ada yg beronak duri
Namun tiada yg berubah rasa
Kerna ku tahu kau saja di hati..