Wednesday, October 3, 2012

Sekadar Nasi Goreng...


 Assalam semua....
Malam ni aku berkesempatan untuk mencoretkan
 sesuatu di ruangan blog yg dah lama aku tinggalkan...Anak2 dah tido..jadi maknya pon ambik kesempatanla nak online sekejap.....Sementara ada masa ni , 
aku sajer nak tayangkan di sini menu mkn malam kami 
yg agak simple...hi3x..nasi goreng + telor mata & nasi goreng pataya...
Sebenarnya tak tahu nak mask aper, ..goreng paling senang & cepat..
( nampak sangat malas kan????)

 *
*
*

  
Nak dapat hasil yg enak ...aku gunakan serbuk "secukup rasa..."
dalam masakan ni..memang sedap..!!tak cayer ..cubalah sendiri....!!
Ini untuk my hubby.....


Haaa...ini plak untuk au sendiri....
Amacam jadi tak aku bungkus....
Susah jugak nak buat telor bungkus ni..silap haribulan jd berlubang..h3x.

Kita bagi nama dia... 
Nasi Goreng Secukup Rasa + telor mata & Nasi Goreng Pataya 
Versi McNor..

*
*
*


Tumpang sekaki....
Puding ni, aku buat dalam minggu lepas...baru nak masukan...
Lapisan Kastard...( kali ke-2 buat benda alah ni...
sebekas ni aku jer yg mkn..caya tak???)
maklumlah org kat umh aku semuanya x suka...

Lapisan atas...Fruit Coctail with jelly...
memang sedap....
la..la...la...la..
*
*
*
*
>>>>SEKIAN>>>>

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP TEN MEMBER VISIT

Laguku

Kau yg merubah segalanya..
kau sebenarnya yg mencuri hati
aku yg masih meratapi kehancuran
cinta lalu yg tak kesampaian

Apakah aku yg terburu-buru
cuba melupakan peristiwa lalu
atau mungkinkah ku terpesona
pada kejujuran yg engkau berikan

Tercipta suatu ikatan ...
Yg kita bina dari kehancuran
Masa silamm.....
Oh tuhan...
Kau restukanlah cinta indah
bagai pelangi kekal abadiey

Masih jauh sayang perjalanan kita
Pasti ada yg beronak duri
Namun tiada yg berubah rasa
Kerna ku tahu kau saja di hati..