Saturday, November 27, 2010

RaYa AiDiLaDHa

Emmm...ldah lama nak update blog tapi masalahnya internet slow x leh nak upload gambar..so hari ni baru boleh upload gambar hari raya haji hari tu..pagi2 lagi ambik gambar baby..almaklumlah pertama kali beraya dengan org baru nih..handsome tak..!!!

Tengok muka papa lesu jer....mcm tak cukup tdo...apapon utk memenuhi permintaan ku..dia bergambar jgk dgn baby..

Aku pon sempat berposing jap...baju raya x sempat beli pakai baju lama jer...Raya haji tak ni tak bersunggoh sangat nak menyambutnya..pakai apapon boleh...

Eik..melopong ke atas mata dia.....tengok sapalah agaknya...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP TEN MEMBER VISIT

Laguku

Kau yg merubah segalanya..
kau sebenarnya yg mencuri hati
aku yg masih meratapi kehancuran
cinta lalu yg tak kesampaian

Apakah aku yg terburu-buru
cuba melupakan peristiwa lalu
atau mungkinkah ku terpesona
pada kejujuran yg engkau berikan

Tercipta suatu ikatan ...
Yg kita bina dari kehancuran
Masa silamm.....
Oh tuhan...
Kau restukanlah cinta indah
bagai pelangi kekal abadiey

Masih jauh sayang perjalanan kita
Pasti ada yg beronak duri
Namun tiada yg berubah rasa
Kerna ku tahu kau saja di hati..