Friday, July 15, 2011

Assalamualaikum....
Apa khabar kepada para blogwalking sekalian, Adakah anda sihat hari ini??harap2 semuanya sihat2 belaka...rasanya dah 2 3 hari aku tak update blog, bukannya apa takder citer menarik yg nak dikongsikan kat sini..Tapi sehari dua ni aku tengah 'mengigihkan' diri ku create satu blog lagi utk 'online shopping'..saper2 yg berminat nak berurusan dengan aku nanti amat dialau-alukan....Oppss...tapi inaya masih dalam proses...tak siap sepenuhnya...Nanti kalau dah siap aku akan bagitahu yer!!!!

Dah lama berhasrat nak buat bisnes secara online ..tapi masa tak mengizinkan..insyaallah...kalau takder aral melintang akan jadi jugak..Mudah2an..ianya akan berjalan dengan lancar...Ya Allah,,permudahkanlah segala urusan ku..Amin..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP TEN MEMBER VISIT

Laguku

Kau yg merubah segalanya..
kau sebenarnya yg mencuri hati
aku yg masih meratapi kehancuran
cinta lalu yg tak kesampaian

Apakah aku yg terburu-buru
cuba melupakan peristiwa lalu
atau mungkinkah ku terpesona
pada kejujuran yg engkau berikan

Tercipta suatu ikatan ...
Yg kita bina dari kehancuran
Masa silamm.....
Oh tuhan...
Kau restukanlah cinta indah
bagai pelangi kekal abadiey

Masih jauh sayang perjalanan kita
Pasti ada yg beronak duri
Namun tiada yg berubah rasa
Kerna ku tahu kau saja di hati..