Saturday, July 23, 2011

~JaLaN2 WakTu PeTaNG~

Dah lama rasanya kami sekeluarga tak kuar jalan2 & lepak bersama kat Taman permainan kanak-kanak ni...Kebetulan hari ni Hubby aku ada kelapangan, so aku ajak dia utk bawa ank2 g jalan kat taman ni..Dah lama x bawa mifzal main kat sini, bukan main seronok lah dia bila tahu kami nak ke sana...Baby Raffeq pon bukan main suka , bila kuar jalan2..dapat tengok org ramai lagi lah suka diaaa....dah 2 3 hari aku asyik terperap kat dalam umh..mls nak kuar borak ngan jiran2 sebelah..bukannya aper x mood ...kalau kuar mcm cerita plak yg kedengaran..mls nak bergosip..tu duduk dalam umah jer lagi senang...kalau ank tdo..kita pon tidur ank bangun kita bangun...hi3x....
Citer punya citer, sempatlah jugak kitaorang berposing masa kat taman tadi..aku nak lepas gian bergambar ni..almaklumlah sejak ada blog ni..kalau pergi mana2 kalau tak ambik gambar tak sah....apa org kata mcm dah kena sawan nak bergambar...kah3x...!!! tak gitu Cikgu Ieda??????...Jom layan jap gambar2 nih!!..
*
*
*

 Kami tiga beanak ( mama, abang mifzal & baby raffeq ) sekali sekala dapat begambar macam ni best jugak...


 Emmm.....lagi sekali...Smiles..Klik!!!


Budak kecik ni pon nak masuk dalam kamera jugak...hihi...org baru nak belajar berjalan...


Aznor Mifzal & Aznor Raffeq...Buah hati pengarang jantung Mama & papa..


Mama & Baby....tengoklah muka mama yg cepoes tuh..x sempat nak pakai bedak...hihihi..
*
*
*

Malasnya nak upload gambar..internet slow sangat...masuk jerlah mana yg patut.....jemu dah aku nak tunggu..2 3 hari asyik nak edit gambar entry sama jer.....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP TEN MEMBER VISIT

Laguku

Kau yg merubah segalanya..
kau sebenarnya yg mencuri hati
aku yg masih meratapi kehancuran
cinta lalu yg tak kesampaian

Apakah aku yg terburu-buru
cuba melupakan peristiwa lalu
atau mungkinkah ku terpesona
pada kejujuran yg engkau berikan

Tercipta suatu ikatan ...
Yg kita bina dari kehancuran
Masa silamm.....
Oh tuhan...
Kau restukanlah cinta indah
bagai pelangi kekal abadiey

Masih jauh sayang perjalanan kita
Pasti ada yg beronak duri
Namun tiada yg berubah rasa
Kerna ku tahu kau saja di hati..