Sunday, January 17, 2010

AKHIRNYA....

Aku berjaya buat blog ni....tima kasihlah kepada kawan aku yg sorang tu ( mekda) sebab ajar aku......betul lah katamu ni wei..bila dah panda rasa toksir tutup...hehehe...tapi aku ni tak pandai nak mengarang dan buat ayat2 power-power.....ni tengah ada kelas komputer ni..tapi sempat lagi aku duk mengadap blog ni....tapi takper budak2 tu tengah kusyuk buat latihan....



Hari ni..group kul 1.00 tgh - 3.00 ptg ada dua orang student yg tak datang..yg sorang tu dah call bgth x dapat datang ada hal..tapi yg sorang lagi tu, tak th knp...



Ini plak..beberapa customer sedang menggunakan internet...hari ni tak berapa ramai orang..so aku boleh menjalanklan tugas aku dgn aman dan tenang....





Saja je aku masuk kan gambar ni..inilah server yg mengawal semua pc di sini....saper2 yg nak guna internet, nak main game atau nak print...kena berurusan di sini...huhu....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP TEN MEMBER VISIT

Laguku

Kau yg merubah segalanya..
kau sebenarnya yg mencuri hati
aku yg masih meratapi kehancuran
cinta lalu yg tak kesampaian

Apakah aku yg terburu-buru
cuba melupakan peristiwa lalu
atau mungkinkah ku terpesona
pada kejujuran yg engkau berikan

Tercipta suatu ikatan ...
Yg kita bina dari kehancuran
Masa silamm.....
Oh tuhan...
Kau restukanlah cinta indah
bagai pelangi kekal abadiey

Masih jauh sayang perjalanan kita
Pasti ada yg beronak duri
Namun tiada yg berubah rasa
Kerna ku tahu kau saja di hati..