Tuesday, January 12, 2010

MENYELERAKAN






Sedap......sampai menjilat jari..percaya tak ini hasil masakan dari tanganku sendiri..mcm yg order dari kedai plak....Macam biasa aku ni suka masak-masak time free..kebetulan mak mertua aku datang ke rumah jadi sambil2 masak utk diorang...bila kita memasak untuk someone dan habis...........rasa suka sangat kan????seolah-olah apa yg kita masak tu sedap sangat...( kita perasan kot)...biar ianya x sedap pon...huhu..macam2 aku ni...tapi yang pastinya kita puassss.....dan kenyangg..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP TEN MEMBER VISIT

Laguku

Kau yg merubah segalanya..
kau sebenarnya yg mencuri hati
aku yg masih meratapi kehancuran
cinta lalu yg tak kesampaian

Apakah aku yg terburu-buru
cuba melupakan peristiwa lalu
atau mungkinkah ku terpesona
pada kejujuran yg engkau berikan

Tercipta suatu ikatan ...
Yg kita bina dari kehancuran
Masa silamm.....
Oh tuhan...
Kau restukanlah cinta indah
bagai pelangi kekal abadiey

Masih jauh sayang perjalanan kita
Pasti ada yg beronak duri
Namun tiada yg berubah rasa
Kerna ku tahu kau saja di hati..