Friday, February 11, 2011

4 TH ANNIVERSARY GIVEAWAY @
CERITA-CERITI IBU AYRA
SYARAT-SYARATNYA:-

1. Follow blog Cerita-Ceriti Ibu Ayra dan Cerita-Ceriti Contest Ibu Ayra. (TQ in advance!)

2. Letak banner di atas di side bar blog korang beserta dengan linknya sekali.

3. Buat satu entri dengan tajuk 4TH ANNIVERSARY GIVEAWAY @CERITA-CERITI IBU AYRA. Pastikan ada banner di atas juga dengan backlink ke entri ini.

4. Dalam entri itu, korang wish/doakan kebahagiaan aku dan en abu sekeluarga. Buat sekreatif mungkin. Nak buat simple pun boleh. Terpulang. (korang diizinkan kalau nak pakai gambar2 dalam blog Cerita-Ceriti Ibu Ayra)

5. Last sekali, tinggalkan link entri korang tu kat entri INI sahaja.


Hadiah akan diberikan berdasarkan 2 kategori:


i. Seorang pemenang untuk entri yang paling menyentuh hati aku

dan

ii. Seorang pemenang untuk Lucky Draw untuk penyertaan lain (pemenang (i) akan dikecualikan dari kategori nih)

Hadiahnya aku belum decide lagi tapi insyaallah souvenir yang akan ku beli time aku holiday bulan depan.

Kalau penyertaan menggalakkan, mungkin aku akan tambah bilangan pemenang.

Dateline: 9 Mac 2011

****************************************************************************
****************************************************************************



Sebenarnya, sebelum ini aku tidak pernah join GA yg dianjurkan mana2 Blogpun...,
tapi setelah aku masuk Blog Cerita-Ceriti Ibu Ayra ni aku rasa tetarik dan ingin mencubanya..tak menang pon takper...tak salah kan kalau nak mencuba...???
Anyway....
Buat Pn Ros & En Abu...


Selamat Menyambut Hari Ulangtahun Yang Ke-4
Semoga akan terus berbahagia selamanya..
Semoga Kasih Sayang kamu akan terus mekar mewangi
Semoga Cinta di hati akan terus bersemi
Membawa ke Syurga Firdausi..
Semoga hadirnya seorang puteri akan terus menyinari
hari-hari yg dilalui.......
Semoga
ALLAH sentiasa melindungi & merahmati hidup
Pn Ros & En Abu Sekeluarga
Amin Ya Rabbal Alamin...

Align Center

1 comment:

Ibu Ayra said...

Salam nor... tima kasih sudi join GA ros nih... first time join GA/contest kan? gudluck! all the best!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP TEN MEMBER VISIT

Laguku

Kau yg merubah segalanya..
kau sebenarnya yg mencuri hati
aku yg masih meratapi kehancuran
cinta lalu yg tak kesampaian

Apakah aku yg terburu-buru
cuba melupakan peristiwa lalu
atau mungkinkah ku terpesona
pada kejujuran yg engkau berikan

Tercipta suatu ikatan ...
Yg kita bina dari kehancuran
Masa silamm.....
Oh tuhan...
Kau restukanlah cinta indah
bagai pelangi kekal abadiey

Masih jauh sayang perjalanan kita
Pasti ada yg beronak duri
Namun tiada yg berubah rasa
Kerna ku tahu kau saja di hati..