Saturday, February 19, 2011

JaLan-JaLan

Petang semalam kami sekeluarga berkesempatan untuk kuar jalan2..dah lama rasanya tak kuar bersama-sama, almaklumlah cik hubby aku asyik sibuk memanjang jer..mengalahkan ahli korporat..hi3x....dah lama aku duk ajak dia nak g Pantai Timur..bukannya tak boleh g sendiri tapi jalan sorang2 ni tak best ler...kalu g ramai2 baru syok...so hari ni dah tertunai hasrat aku nih!!!!

 pertama kali ni nak bawa si rafeeq g jalan kat shoping complex...
tak tahulah macamner, harap2 tak meragam...

 Sebelum tu sajer jer nak layan anak teruna aku nih...sibuk dia nak ambik gambar..
.pantang suruh...

 Mama & Baby Raffeq...nak berposing jap!!abang tulong ambik yer!!!


Abang pon sibuk nak ambik gambar ngan baby Raffeq jugak....

 kasi peluang kat dia..kalu tak merajuk plak...
pegang elok2 baby tuh..kan jatuh plak!!

Giliran mama
 plak....smiles!!!!klikkkkkk.........

Hah...sempat g beli baju baby Raffeq...takder pilihan sangat, 
yg berkenan di hati takder size plak..so cik hubby pilih yg ni..kalu ikutkan aku tak suka sangat..tapi tak kisahla...budak kecik pakai apa pon lawa jer...
Emmm...try dulu mama...lawa tak?????hi3x..okeylah tu...ngam2 size...

yang ni aku suka,.....nasib baik ada satu jer tinggal size 6-12monts..bolehla beli utk Raffeq... 

Tomeinya dia.....hi3xx....puji ank sendiri.....
lepas g tengok pakaian baby, g cuci mata kat pakaian mama plak..just cuci mata..tak beli apapon, lepastu sebelum balik gi cari barang2 dapur...masa nak byr kat kaunter tadi,..
Rupa2 nya bermula January 2011. setiap hari Sabtu pasaraya ni buat 'Hari Tanpa Beg Palstik' kalau tahu awl2 bw beg sendiri...hi3x...
kalu nak plastik kena tambah 0.20 sen...membeli sambil menderma.0.20 utk didermakan....Bayar utk Plastik just 0.20 sen..kalau beli beg dia rm 2 lebih..bukannya sayang duit pon nak beli..memikirkan beg dah byk kat umah......tu beli plastik jer.....kui3xxxxx...
Itu sahaja utk sesi jalan2 kali ini...lain kali citer lagi yer....!!!
 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP TEN MEMBER VISIT

Laguku

Kau yg merubah segalanya..
kau sebenarnya yg mencuri hati
aku yg masih meratapi kehancuran
cinta lalu yg tak kesampaian

Apakah aku yg terburu-buru
cuba melupakan peristiwa lalu
atau mungkinkah ku terpesona
pada kejujuran yg engkau berikan

Tercipta suatu ikatan ...
Yg kita bina dari kehancuran
Masa silamm.....
Oh tuhan...
Kau restukanlah cinta indah
bagai pelangi kekal abadiey

Masih jauh sayang perjalanan kita
Pasti ada yg beronak duri
Namun tiada yg berubah rasa
Kerna ku tahu kau saja di hati..