Wednesday, April 6, 2011

Kek Coklat

Dah masuk 2 minggu aku tk bersiaran di blog ni...( waka2 )...mcm stesen tv lah plak...keadaan tidak mengizinkan, ank tak berapa sihat.aku sendiri pon tak berapa sihat..ni pon batuk masih tak hilang2 lagi....hari tu dah hilang jap..tapi ank yg sulong plak kena selsema..berjangkitlah lagi kat aku n baby...tambah2 maknya nih susah nak mkn ubt..tambah2lah ubat batuk ...hr tu dah tak boleh thn sangat batuknya..aku pon suruh cik hubby aku p beli ubt batuk yg biji kat klinik...barulah boleh mkn..hi3xx..

Dalam keadaan tak berapa sihat ni pon..terasa jugak nk mkn kek coklat...
dah lama bebenor aku tak buat kek nih..aku nih kalu tak sihat pon..selera mkn tak pernah hilang..
kecuali sakit yg dalam kategori teruk org kata, ahhhh....tu baru takder selera mkn...kalau tak telan jer apa yg ada kat dapur tuh....hi3x..

Inilah dia rupanya kek coklat yg aku buat semalam...biasa letak coklat rice warna warni..hari ni tukar plak..letak yg warna coklat..hi3x..tapi ank sulong aku x suko..
nak suruh letak yg warna warni jugak...
Kali ni aku tukar rsepinya ikut yg dalam blog ezah kalu tak silap..
yg bezanya dari selalu yg aku buat just tukar minyak masak/minyak jagung kepada butter yg telah dicairkan...rasanya cuma sama jer.tapi rasanya yg letak butter ni mkn rasa muak sikit....jgn marah yer tuan empunya resepi...apapon tetap sedap...hi3x..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP TEN MEMBER VISIT

Laguku

Kau yg merubah segalanya..
kau sebenarnya yg mencuri hati
aku yg masih meratapi kehancuran
cinta lalu yg tak kesampaian

Apakah aku yg terburu-buru
cuba melupakan peristiwa lalu
atau mungkinkah ku terpesona
pada kejujuran yg engkau berikan

Tercipta suatu ikatan ...
Yg kita bina dari kehancuran
Masa silamm.....
Oh tuhan...
Kau restukanlah cinta indah
bagai pelangi kekal abadiey

Masih jauh sayang perjalanan kita
Pasti ada yg beronak duri
Namun tiada yg berubah rasa
Kerna ku tahu kau saja di hati..